Joh. Poststraat 46B, 7918 AC Nieuwlande
06 28 999 179

Over WolligWonen

Welkom op de website. Dat je hier bent betekend waarschijnlijk dat we een gezamenlijke interesse delen, namelijk creatief bezig zijn met wol.

Graag vertel ik je wat over WolligWonen, een klein, gezellig wol- en kadowinkeltje in Nieuwlande.

Na 12 jaar een grote hobbywinkel in Emmen is het nu tijd voor wat kleiners. Ik richt mij op een van de meest trendy hobby’s van dit moment, namelijk haken en breien. Dit in combinatie met het verkopen van (handgemaakte) kado artikelen voor thuis. Vandaar de naam WolligWonen.

In de winkel vind je met name wol van Scheepjes in diverse soorten en natuurlijk de bekende sokkenwol Botter Oslo en Bergen. Verder diverse boeken, accessoires zoals brei en haaknaalden, veiligheidsoogjes, vulling en fournituren. Kortom, hou je van haken en/of breien, kom vooral binnen en laat je inspireren.

Er liggen veel voorbeelden om ideeën op te doen en er is een rek vol gehaakte knuffels. De pakketjes incl. patronen om ze zelf te maken liggen klaar.

In de loop der tijd is er een mooie voorraad van handgemaakte sjaals, omslagdoeken en andere voorbeelden opgebouwd en deze zijn te koop. Zo heb je een mooi en uniek exemplaar, voor jezelf of om weg te geven.

Wat je in de winkel ook ziet zijn mijn LichtvangerS: door mij gemaakte raamhangers met een echt Swarokski® regenboogkristal. Een raamhanger als lichtpuntje voor blijde of droeve gebeurtenissen. Naar wens pas ik die voor je aan door middel van bedeltjes.

Naast het uitgebreide assortiment van WolligWonen kun je tevens terecht voor cadeautjes van ’t Moolweeg. Zij zorgen voor een mooi aanbod van leuke cadeautjes, passend bij de seizoenen en feestdagen.

Ik zou zeggen, kom gewoon gezellig even binnen!

Nora Benjamins

P.S  volg WolligWonen vooral op Facebook, daar vind je de meest actuele info en veel inspiratie.